Demo aanvragen Contacteer verkoop

Ben je ambitieus en wil je meewerken om Europese marktleider te worden in elektronische mandaatdocumenten?

IT is een boeiende wereld. Twikey heeft zich tot doel gesteld de administratieve overlast bij bedrijven drastisch te verminderen. Onze eerste focus ligt in het aanbieden van een oplossing voor meer dan 500.000 Europese bedrijven die geconfronteerd worden met SEPA Direct Debit wijzigingen. Deze bedrijven moeten een manier vinden om hun miljoenen goedkeuringsdocumenten op een doeltreffende manier te behandelen.

Twikey heeft een oplossing ontwikkeld om deze documenten eenvoudig en efficiënt te beheren en heeft een interface met de meeste grootbanken en softwareleveranciers. We betrachten een superieure service aan onze klanten – de bedrijven en hun miljoenen eindconsumenten - aan te bieden. Dit kunnen we enkel realiseren door gebruik te maken van state-of-the-art oplossingen en efficiënte processen. Daarom is het belangrijk om echte teamplayers aan boord te hebben die klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen, verantwoordelijkheid nemen, flexibel zijn en zichzelf willen ontplooien.

Zin om een deel uit te maken van een scale-up team dat zichzelf als Europese leider voor het beheer van elektronische mandaatdocumenten wil profileren? Dit lijkt complex, maar is zeer uitdagend. Dagelijks bijleren maakt integraal deel uit van de job. Wij plaatsen België op de kaart als leider in financiële innovaties. Wil je meegroeien in ons verhaal? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij zijn op zoek naar hands-on, flexibele collega’s die variatie en verantwoordelijkheid belangrijk vinden in hun job.

Je interesses sluiten niet direct aan bij een bestaande vacature, maar toch zou je graag bij één van de weinige Benelux Fintech scaleups werken? Stuur ons dan je spontane sollicitatie. We zijn geïnteresseerd in iedereen die ons kan helpen in onze groei.